NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius bruknių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Bruknių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Gausu maistinių skaidulų, vitaminų E ir K, taip pat geležies, vario ir mangano. Panašiai kaip spanguolės, bruknės padeda sumažinti šlapimo takų infekcijų riziką. Berti į kokteilius, glotnučius ar vandenį. Puikus skonis su jogurtu, varške ar koše. Natūralus dažiklis – suteikia švelniai rožinę spalvą. 1 a.š. bruknių miltelių = 100 g šviežių bruknių uogų.