Juodojo šokolado fondiu “Sūrios druskos gėlės”, 200 g.

15.90

Liko 3

Aprašymas

Juodojo šokolado fondiu su prabangia jūros druska (200 g) akmens masės keramikiniame inde.

Liono kardinolas Alphonse de Rishelieu (1634 – 1680) vienas pirmųjų į Prancūziją atvežusių šokoladą, kaip gydančią priemonę. Šis juodasis šokoladas praturtintas Fluer de sel druska. Šiai druskai būdingas šiek tiek salstėlėjęs skonis. Išvertus pavadinimą pažodžiui – „jūros gėlė“.

GALIOJIMO LAIKAS: Juodas šokoladas – 24 mėn. Sudedamosios dalys: kakavos sviestas, kakavos pasta, cukrus, sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas, prieskoniai, jūros druska 0.8%. Alergenai: Soja. Gali būti pieno pėdsakų. Originalus akmens masės indas palaiko šilumą ir ištirpusi šokoladą ant Jūsų vaišių stalo mažiausiai 45 minutes. Pakartotinai šildyti galima 3 kartus.

Paruošimo instrukcija: 1. Nuimkite dangtelį. 2. Pašildykite indelį su šokoladu: a. mikrobangų krosnelėje (žemoje temperatūroje) 3-4 kartus po 30 sekundžių, vis pamaišant šokoladą šaukštu tarp šildymų. Svarbu, kad šokoladas nesudegtų, o masė taptų vientisa; arba b. įdėjus į puodą su karštu vandeniu 15–20 minučių. Norint gauti vientisą masę, nepamirškite vis pamaišyti šokolado šaukštu. 3. Šokolado indelį patiekite ant stalo, drauge su šviežiais vaisiais (bananais, braškėmis, obuoliais, vynuogėmis, vyšniomis, ananasais ir t.t.) arba sausainiais, kruasanais, traškia duonele, džiovintais vaisiais ir riešutais (figomis, abrikosais, migdolais ir t.t.).