Aprašymas
Sudedamosios dalys: marcipano masė 70% (cukrus, MIGDOLAI – 38%, vanduo, drėgmę sulaikanti medžiaga – sorbitolis, invertinio cukraus sirupas, gliukozės sirupas, invertazė), baltasis šokoladas – 30% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis – SOJOS lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), braškių kvapioji medžiaga, maistiniai dažai – burokėlių raudona (saulėgrąžų aliejus, maltodekstrinas, raudonųjų burokėlių ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinos rūgštis, riebalinių rūgščių mono – ir digleciridų citrinos rūgšties eteriai). Produkte gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos:
rekomenduojama laikymo temperatūra: +18C – +3C. Venkite saulės spindulių, užšaldymo.
100g. Energinė vertė 2005,00 kJ / 479,21 kcal. Riebalai 25,00 g. Sočiųjų riebalų rūgščių 7,80 g. Angliavandeniai 56,00 g. Cukrų 52,00 g. Baltymai 6,90 g. Druska 0,07 g.