Organiško juodojo šokolado fondiu, 200 g.

15.90

Liko 3

Aprašymas

Organiško juodojo šokolado fondiu 74% kakavos (200 g) akmens masės keramikiniame inde. Tarpukario Lietuvoje veikė ne viena vegetariška kavinė. Būrėsi vegetarų draugijos, kurių nariai dalinosi patirtimi ir edukavo bendruomenę. Vienas iš žymiausių vegetarišką mitybą propaguojančių žmonių buvo rašytos ir publicistas Vydūnas (tiks. Vilhelmas Storosta). Tad šiuo organišku juodojo šokolado delikatesu drąsiai gali būti vaišinami sveiką gyvenimo būdą propaguojantys jūsų svečiai.

GALIOJIMO LAIKAS: Juodas šokoladas – 24 mėn. Ingredientai tik iš organinių ūkių. Sudedamosios dalys: kakavos sviestas, kakavos pasta, cukrus, sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas, prieskoniai. Alergenai: Gali būti pieno ir/ar riešutų pėdsakų. Originalus akmens masės indas palaiko šilumą ir ištirpusi šokoladą ant Jūsų vaišių stalo mažiausiai 45 minutes. Pakartotinai šildyti galima 3 kartus.

Paruošimo instrukcija: 1. Nuimkite dangtelį. 2. Pašildykite indelį su šokoladu: a. mikrobangų krosnelėje (žemoje temperatūroje) 3-4 kartus po 30 sekundžių, vis pamaišant šokoladą šaukštu tarp šildymų. Svarbu, kad šokoladas nesudegtų, o masė taptų vientisa; arba b. įdėjus į puodą su karštu vandeniu 15–20 minučių. Norint gauti vientisą masę, nepamirškite vis pamaišyti šokolado šaukštu. 3. Šokolado indelį patiekite ant stalo, drauge su šviežiais vaisiais (bananais, braškėmis, obuoliais, vynuogėmis, vyšniomis, ananasais ir t.t.) arba sausainiais, kruasanais, traškia duonele, džiovintais vaisiais ir riešutais (figomis, abrikosais, migdolais ir t.t.).