Ramenas SAMYANG (BULDAK JJAJANG), 140g

2.00

Pristatome Samyang Buldak Jjajang Ramen – puikų dviejų klasikinių Pietų Korėjos skonių mišinį. 😋 Dėl viliojančio aštrios vištienos ir saldžiai pikantiško Jjajang skonių derinio šis ramenas išties unikalus. 🤤 Garantuojame, kad vienas šio gardaus patiekalo kąsnelis prikaustys tavo dėmesį! 🤯 Samyang yra Korėjos maisto gamintojas, pirmą kartą pasirodęs 1963 m. Būtent jis sukūrė pirmuosius korėjietiškus greito paruošimo ramenus🍜 Per savo gan ilgą egzistavimo laiką, Samyang patyrė daug nesėkmių, tačiau pastaraisiais metais išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo nerealiai skanių ir aštrių🌶 ramenų! Šie juodųjų pupelių ir vištienos skonio ramenai yra labai aštrūs (2500-8000 SHU skalėje pagal Skovilį). Paruošimas: 1. Užvirk 500ml vandens, įdėk makaronus ir virk 5 minutes. 2. Nuimk nuo ugnies ir išpilk vandenį palikdami 8 v.š. vandens. Supilk skystos sriubos mišinį ir pakepk 30 sekundžių. 3. Suberk dribsnius iš gerai išmaišyk. Savo nuožiūra sriubą gali pagardinti daržovėmis, kiaušiniu ir pan.

2 in stock

Description

Makaronai (69,4%): KVIEČIŲ miltai, modifikuotas tapijokos krakmolas, rafinuotas palmių aliejus, KVIEČIŲ GLIUTENAS, rafinuota druska, SOJŲ aliejus, tirštikis (guaro derva (E412)), išvalytas vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (grynas kalio karbonatas E501(i)), natrio karbonatas (E500), natrio fosfatas dvibazis (E339(ii)), citrinų rūgštis (E330), emulsiklis (SOJŲ LECITINAS (E322(i)), žaliosios arbatos skonio aliejus. Sriuba (28,1%): vanduo, juodųjų pupelių pasta, baltasis cukrus, dirbtinės kvapiosios medžiagos (vištienos skonio), svogūnai, SOJŲ padažas, SOJŲ aliejus, nenugriebto PIENO milteliai, mocarelos sūrio milteliai, aitriųjų paprikų milteliai, raudonųjų paprikų milteliai, PIENO milteliai, modifikuotų bulvių krakmolas, dažiklis (paprastoji karamelė), mielių milteliai, česnakas, sviesto milteliai, druska, tekstūruotų SOJŲ baltymų milteliai, balintas aitriųjų paprikų ekstraktas, grietinėlės pakaitalas, paprikų ekstraktas, kukurūzų sirupas, skonio stiprikliai (dinatrio 5’–ribonukleotidai (E635)), juodųjų pipirų milteliai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (kalio karbonatas (E501), natrio karbonatas (E500), natrio fosfatas (E339), dinatrio pirofosfatas (E450(ii)). Dribsniai (2,5%): džiovintos morkos, džiovinti kopūstai, šaldytos džiovintos žaliosios pupelės, džiovinti svogūnai, tekstūruoti daržovių baltymai. Pagaminta fabrike, kur apdorojami salierai, gliuteno turintys dribsniai, vėžiagyviai, kiaušiniai, žuvis, pienas, moliuskai, garstyčios, riešutai, žemės riešutai, sezamai, sojų produktai.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.