Šamo užkandėlė su pievagrybiais ir morkomis, 190 g

3.60

Rūkyto šamo užkandėlė su pievagrybiais ir morkomis.

 

 

Description

Šamo užkandėlė su pievagrybiais ir morkomis.

Sudedamosios dalys: karštai rūkyta afrikinio šamo ( lot. Clarias gariepinus) filė (druska) 20% pievagrybiai 25%, morkos 25%, svogūnai, rapsų aliejus, česnakai, druska, pipirai. Rūkytos žuvies kilmė ES.

Geriausia iki: data nurodyta ant dangtelio. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per dvi dienas.

Pagaminta Lietuvoje.

100 g. maistingumas;

energinė vertė – 680 kJ/ 164 kcal.

riebalai – 12,0 g. iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,2 g.

angliavandeniai – 7,0 g. iš kurių cukrų – 2,5 g.

baltymai – 6,9 g.

druska 0,9 g.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.