Šamo užkandėlė su salierais ir burnočių sėklomis ,,Šamūkis”, 190 g

4.69

Šamo užkandėlė tinkama bet kuriam išalkusiam – tiesiog kabinti šaukštu, tepti ant mėgiamos duonos, trapučių ar daržovės riekelės. Produktas yra termiškai apdorotas, be konservantų, be gliuteno, be GMO.
Žymimas žalio rakto skylute.
Šamas užaugintas ir produktas pagamintas Lietuvoje, šeimos ūkyje ŠamŪkis. ŠamŪkis savo žuvį augina per žemės sluoksnius persifiltravusiame gręžinio mineraliniame vandenyje, žuvį šeria sertifikuotais bio organiniais pašarais be GMO, antibiotikų, hormonų. Šamūkis vykdo socialiai atsakingą veiklą, organizuoja įvairias socialines iniciatyvas.
Rinkdamiesi ŠamŪkio produkciją:
– prisidedate prie aplinkos tausojimo;
– papildote natūralaus vitamino D atsargas (šamas yra turtingas vitaminu D),
– papildote natūralaus kalcio atsargas (100 g šamo mėsos yra 63,5 mg kalcio),
– valgote sveikesnį maistą be pridėtinių konservantų, bei kuriame yra mažiau riebalų, cukrų, druskos arba daugiau maistinių skaidulinių medžiagų, nei kituose tos pačios grupės produktuose,
– prisidedate prie darbo vietų kūrimo ir išsaugojimo Lietuvos provincijoje.

Description

Sudedamosios dalys: karštai rūkyta afrikinio šamo (Clarias gariepinus) filė (druska) 30%, salierai 25%, morkos, svogūnai, burnočio sėklos 10%, rapsų aliejus, druska, pipirai.
Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.
Geriausias iki: data nurodyta ant dangtelio.
Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas.

100 g. maistingumas:
energinė vertė 780/ 188 kJ/ kcal;
riebalai 14,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,0 g;
angliavandeniai 8,3 g,
iš kurių cukrų 3,0 g;
baltymai 7,1 g;
druska 0,9 g.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.