Aprašymas
Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilė). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Maistingumas | 100 g | 25 g |
---|---|---|
Energinė vertė | 2273 kJ / 543 kcal | 568 kJ / 136 kcal |
Riebalai | 31,9 g | 7,97 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 19,1 g | 4,78 g |
Angliavandeniai | 56,9 g | 14,22 g |
Iš kurių: cukrų | 55,8 g | 13,95 g |
Baltymai | 5,5 g | 1,38 g |
Druska | 0,19 g | 0,05 g |