Aprašymas
„Šamas grybo pripjovė” – šamas savose sultyse su džiovintais baravykais, 240 g;
Sudedamosios dalys: afrikinis šamas (Clarias Gariepinus, užauginta Lietuvoje) 94 %, geriamasis vanduo 3 %, džiovinti baravykai 2 %, druska 1 %. Laikyti nuo 0 °C iki +25 °C temperatūroje. Santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Prieš vartojimą ir konservą palaikyti temperatūroje 0 ± 5 °C, kad šamo sultys sustingtų į drebučius. Atidarius konservą laikyti temperatūroje 0 ± 5 °C, suvartoti per 24 val. Geriausias iki: data nurodyta ant indelio (2 metai po gamybos datos).
„Šamo pana skumbrė” – skumbrė Thai Coco padaže, 240 g.
Sudedamosios dalys: skumbrė (Scomber scombrus) 75 %, Thai Coco padažas (cukrus, vanduo, kokosų riešutų pienas (18%) (kokosų riešutų ekstraktas, vanduo, natrio kazeinatas, stabilizatorius – ksantano derva (sudėtyje yra pieno produktų)), malta aitrioji ir saldžioji paprika (12%) (aitrioji paprika, saldžioji paprika, druska, stabilizatorius – ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, konservantas – kalio sorbatas), spirito actas, tirštiklis – modifikuotas krakmolas, džiovinti česnakai) 25 %, druska 2,5 %. Sužvejota Portugalijos vandenyse, žvejybos įrankis tralas. Laikyti nuo 0 °C iki +25 °C temperatūroje. santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Atidarius konservą laikyti temperatūroje 0 ± 5 °C, suvartoti per 24 val. Geriausias iki: data nurodyta ant indelio (2 metai po gamybos datos).
Šamas grybo pripjovė:
Maistinė ir energinė vertė 100 g:
499kj/119 kcal;
Riebalai – 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,7 g; angliavandeniai – 0,9 g, iš kurių cukrų – 0,5 g; baltymai – 15 g; druska – 1 g.
Šamo pana Skumbrė:
Maistinė ir energinė vertė 100 g:
741kj/177 kcal;
Riebalai – 10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,4 g; angliavandeniai – 8,8 g, iš kurių cukrų – 7,7 g; baltymai – 13 g; druska – 0,5 g.