Dilgėlių milteliai, 50 g

4.31

  • Dilgėlėse yra įspūdingas kiekis vitaminų ir mineralų: vitaminai A, C, D, E ir K.
  • Jose yra aminorūgščių ir antioksidantų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais.
  • Puikus natūralus dažiklis – suteikia švelniai žalią spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu ar dribsniais.
  • 1 a.š. dilgėlių miltelių = 100 g šviežių dilgėlių lapų.

Liko 5

Produkto kodas: 4779041010274 Kategorijos: , , , ,

Aprašymas

Turi Rakto skylutės ženklą – Veganiškas – Tinka žaliavalgiams (RAW) – Be gliuteno – Nepridėta druskos – Nepridėta cukraus – Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:
100 g produkto energetinė vertė: 1285kJ/307kcal
Riebalai 3,55 g
Angliavandeniai 37,39 g
iš kurių cukrų 2,9 g
maistinės skaidulos 23 g
Baltymai 31,52 g
Kalcis 4174 mg (522%*)
Geležis 228 mg (1629%*)
Kalis 2625 mg (131%*)
Magnis 467 mg (156%*)

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

1 a.š. dilgėlių miltelių = 100 g šviežių dilgėlių

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti dilgėlių lapai.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį dilgėlių miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.