Pienių lapų milteliai, 50 g

4.50

  • Tradicinėje kinų medicinoje kiaulpienės naudojamos skatinti kepenų veiklą, palaikyti normalią kaulų ir sąnarių būklę, organizmo natūralią detoksikaciją.
  • Kiaulpienės lapuose yra antioksidantų, kurie palaiko normalų cukraus kiekį kraujyje.
  • Puikus natūralus dažiklis – suteikia švelniai žalią spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu ar dribsniais.
  • 1 a.š. kiaulpienės lapų miltelių = 100 g šviežių kiaulpienės lapų.

Liko 1

Produkto kodas: 4779041010373 Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti kiualpienės lapai.

Kilmės vieta: Lietuvos ekologinis ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį kiaulpienės lapų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.