Description
Sudėtis: medus, vanduo, kadagio uogos, apyniai. Stiprumas 12%
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C. Vartojamas kaip aperityvas, gali būti
derinamas prie jūros gėrybių ar desertų. Galima gerti karštą.
€15.00
Tradicinis midus – ypatingas, prabangus, pagamintas pagal XIV a. midaus receptą iš
geriausio ir kvapniausio miško ir pievų medaus.
Skonis: saikingai saldus, šiek tiek kartumo, apynių ir kadagių poskonis.
19 in stock
Sudėtis: medus, vanduo, kadagio uogos, apyniai. Stiprumas 12%
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C. Vartojamas kaip aperityvas, gali būti
derinamas prie jūros gėrybių ar desertų. Galima gerti karštą.
Talpa | 0,5 L stikle, 0,5 L keramikoje, 0,25 L keramikoje, 0,1 L keramikoje |
---|