Description
Ešerio užkandėlė su moliūgais ir paprika (aštri) 190 g.
Sudedamosios dalys: karštai rūkyta jūrinio ešerio (lot. Sebastes norvegicus) filė (druska) 30%, moliūgai 30%, raudonos saldžios paprikos 18%, česnakai, rapsų aliejus, raudona čili paprika, druska, pipirai. Rūkytos žuvies mėsos kilmės šalis Norvegija. Geriausia iki: data nurodyta ant dangtelio. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per dvi dienas. Pagaminta Lietuvoje.
100 g. maistingumas: energinė vertė – 659 kJ/158 kcal; riebalai – 9,9 g. iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,9 g; angliavandeniai – 8,5 g. iš kurių cukrų – 2,3 g; baltymai – 8,7 g; druska – 0,9 g.