Šokoladinis avinžirnių ir riešutų kremas, 220 g

6.50

Šokoladienė pasižymi gausiu baltymų, skaidulų kiekiu, joje nerasite pridėtinio cukraus, pieno, glitimo, nekvaršinsite galvos apie palmių aliejaus padarytą žalą aplinkai. Stengiausi jums pagaminti tokį šokoladinį kremą, kuris būtų ne tiks sveikas, bet ir skanus!

Be glitimo ir GMO

Liko 2

Aprašymas

Sudedamosios dalys

  • Avinžirniai 23%
  • Datulės
  • Lazdynų ir anakardžių riešutų kremas 12% (lazdyno riešutai 60%, anakardžių riešutai 40%),
  • Rapsų aliejus
  • Kakavos sviestas
  • Kakavos milteliai 2,5% (22-24% riebumo),
  • Linų sėklų milteliai
  • Jūros druska

    Energinė ir maistinė vertė (100 g)

    Energinė vertė – 1543 kJ/368 kcal;

  • Riebalai – 15,7 g;
  • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,1 g;
  • Angliavandeniai – 40,2 g;
  • š kurių natūralių cukrų – 12 g;
  • baltymai – 8,4 g;
  • skaidulinės medžiagos – 7,2 g
  • druska – 0,54 g.

    Su kuo vartoti

    • Skanauti su blynais
    • Tepti ant skrebučio
    • Naudoti gaminant kepinius
    • Tepti ant sūrio
    • Pilti ant ledų
    • Mirkyti vaisių skilteles

    Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.
0
    0
    Jūsų krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę